vingino favorieten w1718

Vingino winter ’17-’18 favorieten

‘For the love of denim’ is het motto van Vingino. Maar dit populaire merk is al vele jaren zoveel meer dan alleen denim. Hoewel ik gek ben op de jeans van Vingino zijn de vesten en winterjassen doorgaans mijn favoriete stukken uit de collecties. Was ik een tijdje minder enthousiast door het, naar mijn mening,  teveel aan grote teksten op de kleding. De huidige collectie vind ik weer helemaal hot door de vele smaakvolle kleuren en ingetogen(er) stukken. De kleding is perfect onderling te combineren, maar kan ook heel goed met andere merken gedragen worden.

Alle kleding van dit merk koop je natuurlijk gewoon bij Vingino.com. Gratis verzonden vanaf 60 euro. Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg € 5,- korting bij je volgende bestelling.

Meer verkoopadressen van dit merk vind je op onze speciale Vingino merkenpagina.

Vingino winter ’17-’18 favorieten – jongens

Donsjack ‘Telmo’ (lichtoranje) € 139,99. Super fris en opvallend in een lange donkere winterperiode.

Overhemd ‘Linos’ (rood/zwart) € 54,99. Voor een coole grunge-look. Ik moet Thom echt eens zover krijgen om overhemden te dragen.

Jeans ‘Alberico’ € 59,99. Gewoon een mooie jeans zonder teveel poespas. En skinny natuurlijk anders valt het Thom als een hobbezak.

Vest ‘Ocan’ (donkerblauw) € 59,99. Ik hou van de donkere kleur blauw met de opvallende rode patches erop. Vesten zijn ook echt favoriet bij Thom.

T-shirt ‘Jeflin’ (longsleeve) € 29,99. Okee, okee ik weet dat ik net zit te vertellen dat ik niet zo van die grote schreeuwerige teksten hou. Ik denk dat het de kleur is die dat compenseert. Longsleeves vind ik ook echt heel fijn met van dat ’tussen weer’ in de herfst en winter. Thom heeft het al gauw warm en dan is zo’n shirt net lekker.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top