Ontdek de leukste webshops, producten en kleding voor je kind

Shoplog Schattigebabykleertjes.nl

shoplog schattigebabykleertjes.nl

Als de kinderen wat ouder zijn, heb ik inmiddels ervaren, kun je een hele tijd voort met een flinke shopbeurt voor kinderkleding. Het duurt soms wel een jaar voordat  er een kledingstuk van de oudste 2 echt aan vervanging toe is. Een kapot gevallen legging of broek daargelaten, maar zelfs dat komt tegenwoordig een stuk minder voor.

Met een baby is dat weer even omschakelen. Ik was bijna vergeten hoe snel je het eerste jaar door de maten heen vliegt. Aan de ene kant zonde, aan de andere kant ook super leuk. Want nieuwe kleding shoppen voor de kleine is natuurlijk altijd een leuke bezigheid.

Voor de komende periode heb ik voor Julia ook weer wat nieuwe setjes nodig. Van Sophie heb ik van deze periode weinig over (ze had toen een spreidbroek en kon weinig ‘normale kleding’ aan). Afijn, tijd om te winkelen dus, op mijn favoriete manier; online!

Ik heb wat items besteld bij de webshop waar ik ook Julia haar eerste pakje (van Koko Noko) heb gekocht; Schattigebabykleertjes.nl. Al mijn favoriete merken voor baby’s zijn hier verzameld. Jongens – en meisjeskleding van merken als Tumble’n Dry, Quapi, Like Flo, Beebielove en Noppies. Van deze merken hebben ze allerlei soorten kleding, naast broekjes en truitjes natuurlijk ook de leukste winterjassen. Overigens ben ik ook groot voorstander van de lage drempel voor gratis verzending (20 euro) en supersnel in huis (voor 23.30 besteld, volgende dag in huis (!)) dat ze hanteren.

Hieronder vind je de kleertjes die ik nu voor haar heb besteld. Passend in de komende periode, donkergrijs en zwart. Niet alleen ben ik fan van deze kleur, ook is mijn baby weer zo’n lekkere smeerpoets die na 1 mandarijntje de hele mouwen (en meer) heeft lopen onder smeren. Hoera voor zwart, dan kunnen we in ieder geval net doen alsof het schoon is. 

Dit jurkje van Like Flo vind ik zo leuk. Ik noem het een hertenjurkje vanwege de print. Ik heb het in maat 86 gekocht, het valt normaal dus ik moet het nog even in de kast laten hangen voordat het Julia mooi past.

Een jurkje en legging van Tumble ’n Dry. Dit setje past heel leuk bij elkaar, daarnaast is de legging goed te combineren met heel veel verschillende kledingstukken. Het is maat 80, valt goed op maat dus Julia kan het direct aan. Het jurkje is heel flexibel en zacht en daardoor heel fijn draagbaar.

Omdat ik weet dat het merk Beebielove klein valt heb ik dit shirtje in maat 86 genomen. Nou dat was zeker geen slecht idee. In deze maat kan ze hem goed aan, maar zit helemaal niet ruim. Nu is onze Julia niet het kleinste poppetje van 10 maanden, maar dit valt echt behoorlijk smal.

Hoe leuk is dit rokje van Beebielove. Ook deze heb ik in maat 86 genomen. Een goed idee want de tailleband geeft niet heel veel mee. Superleuk voor de feestdagen, maar ook voor een gewone dag.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.