Ontdek de leukste webshops, producten en kleding voor je kind

Shoplog H&M september 2015

h&m shoplog sept 2015

Bij het laatste (en tevens allereerste met Sophie samen, ja ik doe echt heel vaak online aankopen ;)) tochtje door Hilversum kwamen we natuurlijk ook uit bij H&M. Daar kon ik het niet laten een paar dingetjes mee te nemen. Dingen die ik online misschien niet zo snel had gekocht, maar persoonlijk vind ik de kleding van H&M in de winkels vaak mooier dan hoe het is weergegeven online. Dus tip, eerst even alles in de winkel checken en vervolgens (met kortingscode… ) online bestellen 😉

Hier volgt een kleine fotoimpressie van de items die Sophie en ik hebben gekocht.

hmshoplog0915-2-rok

Goed kijken in de kast, want dit rokje heeft ze ook al in een kattenvariant. Dit rokje was het eerste wat Sophie zelf van het rek af ‘trok’ HEBBEN! (deze zie ik niet meer online, misschien oudere collectie ?!)

hmshoplog0915-4-bodywarmer

Dit is zo’n voorbeeld van een kledingstuk dat ik online nooit gekocht zou hebben. Zelfs mijn eigen foto doet de bodywarmer geen recht. Echt een hele mooie bodywarmer in veel mooier roze dan op de foto. ♥ de capuchon.

hmshoplog0915-6-shirt

Super lief printje en kanten randje aan de onderzijde van dit shirt, voor een super fijne prijs. Ik moet wel goed opletten waarbij ik het shirtje doe want eenmaal thuis vond ik het opeens een beetje pyjama-achtig ogen. Hij zou iets strakker mogen zitten wat dat betreft.

 

hmshoplog0915-5-laarsjes

Zo pluizig als op de foto ogen ze (doorgaans) niet, maar ja we hebben huisdieren dus dat betekent wel binnen 1 minuut haren en pluis op je goeie goed. Schattige en bovenal goed betaalbare laarsjes. Sophie doet er al hele dagen mee op school, geen pijnlijke voeten 😉

hmshoplog0915-3-leggings

Echt fijne leggings zijn dit, mooie kleuren en werkjes en bovenal lekker dik voor in de winter. Prima voor onder een rok, maar ook meer als ‘broek’ onder een tuniekje o.i.d.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.