Little Miss Juliette winterjas goud

Little Miss Juliette gouden winterjas

De zoektocht naar een winterjas voor Sophie is ten einde gekomen. Na lang overwegen, vergelijken en twijfelen koos ik dan toch voor de gouden winterjas van Little Miss Juliette. En daar heb ik zeker geen spijt van!

Of het ligt aan het feit dat de jas goud is, of misschien omdat hij zo prachtig is afgewerkt; ik ben de jas al snel ‘my precious’ gaan noemen. Heel even heb ik overwogen om de jas niet aan Sophie te laten zien en ‘m stiekem in mijn eigen kast te hangen om er elke dag even naar te kijken… Maar ik heb de risico’s (lees: zekerheden) van vallen, verzamelde kastanjes in de zakken en verkleuring door smerig zandbakzand onder ogen moeten zien en de jas toch maar aan Sophie overgedragen…

Coating van kant, veertje als ritshanger, prachtige binnenvoering – ook in de zakken. Deze winterjas is in alle opzichten GOUD!

Littlemissjuliette.com

Hier volgen enkele foto’s en onderaan vind je een korte video impressie.

LMJwinterjas1

LMJwinterjas4 LMJwinterjas3 LMJwinterjas2

LMJwinterjas5

littlemissJ-sophie2 littlemissJ-sophie1

 

* Excuses voor het matige filmpje, volgende keer probeer ik het beter te doen 😉

3 reacties op “Little Miss Juliette gouden winterjas”

    1. Marjolijn de Jong

      Ik heb voor mijn dochter maat 110. Ze is nu (net) 5 jaar, niet groot maar ook geen klein poppetje. Ze past hem goed, het is wel een best korte jas – en met een dik fluffy vestje is het wel wat proppen. In het begin waren de mouwen ook wat stug en lastiger aan te krijgen. Als je twijfelt tussen 2 maten zou ik persoonlijk de grootste nemen. Het is verder nog steeds een prachtige jas, geen spijt!

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top
%d bloggers liken dit: