Ontdek de leukste webshops, producten en kleding voor je kind

Blogs

Badmode van Hema zomer 2017

hema badmode zomer 2017

Ook bij Hema is de nieuwe kinderkleding collectie voor het volgende seizoen binnen. Vooral gecharmeerd ben ik van de badmode. Niet alleen voor meisjes, ook de zwemshorts voor jongens zijn erg gaaf! Kijk mee naar mijn favoriete stukken. Zelf ook fan geworden? Wees er dan maar snel bij want we weten inmiddels allemaal hoe snel de leukste kleding bij Hema.nl uitverkocht is!

Hema badmode 2017 favorieten

In elke vorm één, tankini – bikini en badpak. Mijn grootste favoriet is de tankini met papegaai en toekan, heerlijk vrolijk! De bikini vind ik vooral mooi om de kleurencombinatie zwart met roze, altijd goed! Het badpak geeft een wel heel zomers gevoel (en zin in een fruitsalade)! De tankini en badpak kosten 16 euro en de bikini koop je voor 14 euro.

 

Voor de jongens zijn onderstaande shorts favoriet. Ik ben echt een voorstander van losse shorts, persoonlijk vind ik dat echt het mooiste staan. De eerste zwemshort hieronder krijg ik een McGregor -achtige vibe van, dat is dus mooi meegenomen voor 10 euro! De lichtblauwe met krabben is ook ontzettend gaaf! Deze en meer shorts, bikini’s, tankini’s en badpakken vind je op Hema.nl

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.